Integritetspolicy

Introduktion

Flygstadens Bok & Present AB ; Bokis-Flygstaden - värdesätter och värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt vid användning av våra tjänster. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (EU) 2016/679 och tillämpliga nationella lagar.

Vi använder Klarna som leverantör av vår kassa. Detta innebär att vi kan komma att dela dina personuppgifter såsom kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna när kassan laddas, för att Klarna ska kunna hantera ditt köp. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

Denna integritetspolicy hjälper dig bland annat att förstå vilka personuppgifter vi behandlar, varför vi behandlar dina personuppgifter och vilka relaterade rättigheter du har. Integritetspolicyn utgör en sammanställning av Ugglan i Sverige alla typer av personuppgiftsbehandlingar och finns alltid tillgänglig på vår centrala webbplats för att du på ett så enkelt och transparent sätt som möjligt ska ha tillgång till informationen och ha möjlighet att jämföra hur behandlingen av personuppgifter skiljer sig åt mellan våra olika tjänster.

Eftersom vi utför olika typer av behandlingar av personuppgifter är denna policy uppdelad i olika avsnitt. För mer information om den personuppgiftsbehandling som är relevant för just dig, vänligen klicka vidare till det avsnitt som avser den tjänst du använder.
Om du vill bli påmind om vilka tjänster du använder och därmed vilket/vilka avsnitt i denna integritetspolicy som är relevant(a) för dig är du välkommen att höra av dig till oss. Kontaktuppgifter finner du nedan samt under respektive avsnitt.

Håll dig uppdaterad om eventuella förändringar av denna integritetspolicy genom att besöka vår webbplats.
Se
”Behandling av personuppgifter”