Nässlan har under årtusenden varit en viktig spånadsväxt och näringskälla, men man kan också använda nässlor till papper, mjukgörande krämer, växtgödning och som medicinalväxt. Dessutom kan man använda nässlor i nästan all mat, från soppa till dessert! I denna andra upplaga finns dessutom med texter om ölbryggning, nya rön om nitrat och nitrit samt nya recept.
							 
								
									ArbetstitelBrännässla
Standardpris279.00
Illustrerad
 Orginaltitel
Åldersgrupp
BandtypInbunden
Recensionsutdrag
Läsordning i serie
MediatypBok
AvailableToOrder
 IsContractProduct
 Inlaga
Sidor95
Publiceringsdatum2015-09-14 00:00:00
Författare
Kort BeskrivningEtt ogräs säger många - en kulturväxt säger vi! Sällskapet Nellorna består av åtta kvinnor som under en rad år studerat nässlor, dess kulturhistoria och användningsområden. I den här boken delar vi med oss av vad vi lärt oss, just för att fler ska upptäcka brännässlans fantastiska egenskaper!
Storlek
Färg
IsBokinfoProduct
 SeriesTitle
erpOwnsPrice
 BokinfoStatusCode21